slogan7-al

15 Maj,“Kongresi i 5-të ndërkombëtar i EURAZISE të sëmundjeve infektive"

Titulli i aktivitetit: 15 Maj “Kongresi i 5-të ndërkombëtar i EURAZISE të sëmundjeve infektive
Data e zhvillimit: 15.05.2013
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektivologjisë
Kontakte: Arjan Harxhi
www.eacid.org
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Qëllimi i aktivitetit: Fokusimi tek të dhënat dhe trendet e reja në sëmundjet infective krahas prurjeve të reja në drejtim të diagnozës dhe trajtimit të tyre.
Kreditet: 45

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5