slogan7-al

31 Maj, Berat/Konfernca “Simpozium i parë shkencor i departamentit të Infermierisë”

Titulli i aktivitetit:

31 Maj, Berat/ Konfernca “Simpozium i parë shkencor i departamentit të Infermierisë” 

Data e zhvillimit:

31.05.2013

Vendi i organizimit:

Salla e Biblotekës  e Universitetit të Beratit

Organizatori/ofruesi:

Albanian University

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Obstetër-Gjinekologë

Dermatologë

Infeksionistë

Epidemiolog

Pediatër

Kardiolog

Endokrinolog

Qëllimi i aktivitetit:

Konferenca ka si qëllim të përgjithshëm të kuptuarin e faktit se çfarë ndodh realisht me shërbimin infermieror parësor në ditët e sotme dhe kryesisht në rrethin e Beratit. Si përballen specialistët e fushave të ndryshme me problemet dhe vështirësitë gjatë ofrimit të shërbimit parësor mjeksor në spitalin rajonal dhe ambulancat e rretheve

Kreditet:

4