slogan7-al

6 Nëntor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor”

Titulli i aktivitetit

6 Nëntor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor”

Data e zhvillimit:

Fillon në 06/11/2013

Vendi i organizimit:

Platformë online

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

0672022977 Email:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Të gjithë profesionistët e shëndetësisë

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e kapaciteteve profesionale të personelit shëndetësor lidhur me etikën dhe komunikimin në shërbimin shëndetësor.

Kreditet:

4