slogan7-al

24 Prill, Trajnim “Ndihma e parë, BLS-suporti primar jetësor”,

Titulli i aktivitetit: 24 Prill, Trajnim “Ndihma e parë, BLS-suporti  primar jetësor”
Data e zhvillimit: 24.04.2013
Vendi i organizimit: Elbasan, UNIZKM - Salla e konferencave
Organizatori/ofruesi: Univesriteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Kontakte: Tel: +355 54 253347 / 069637090
Kategoria e  pjesëmarresve Infermierë
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i kujdesit shëndetësor nëpërmjet rritjes së njohurive për personelin shëndetësor të cilët punojnë në qendrat shëndetësore dhe spitalet rajonale të rrethit.
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5