27 Prill, Shkodër/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”

Titulli i aktivitetit:

27 Prill, Shkodër/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”

Data e zhvillimit:

27.04.2013

Vendi i organizimit:

Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek
Stomatolog
Farmacist
Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga i gjithë personeli shëndetësor.

Kreditet:

8