slogan7-al

27 Nëntor, Shkodër / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve”

Titulli i aktivitetit: 27 Nëntor, Trajnim “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve”
Data e zhvillimit: 27/11/2013 
Vendi i organizimit: Shkodër
Organizatori/ofruesi: Instituti i Shëndetit Publik 
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, infermier
Qëllimi i aktivitetit: Rritja dhe forcimi i kapaciteteve menaxheriale
Kreditet: 6