slogan7-al

9 nentor 2015 dhe 3 shkurt 2016 Trajnim “Kursi i 1re dhe Kursi 2te i Ekografise per Kardiologet e rinj”.

Titulli i aktivitetit: 9 nentor 2015 dhe 3 shkurt 2016 Trajnim “Kursi i 1re dhe Kursi 2te i Ekografise per Kardiologet e rinj”. 

Data e zhvillimit: Kursi 1-re ne dt 16,17,18,19, 20, 21, 22 Nentor 2015    Kursi 2-te 1,2,3,5,6,7 Shkurt 2016

Vendi i organizimit: Klinika Erton, Rruga Don Bosko Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Aplikimit të Ultratingullit në Mjekësi e Biologji & Klinika Erton

Kontakte: Tel: 0682214181 / 0694010657 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kardiologe te rinj

Kreditet : 31