slogan7-al

21 Nentor 2015 Durres/ Konference “Imunodeficencat Primare. Nje sfide diagnostike dhe terapeutike.” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT .

Titulli i aktivitetit: 21 Nentor 2015 Durres/ Konference “Imunodeficencat Primare. Nje sfide diagnostike dhe terapeutike.” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT . 

Data e zhvillimit: 21 Nentor 2015

Vendi i organizimit: Hotel “Adriatiku”, Durres

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise ne bashkepunim me Shoqaten Pediatrike Shqiptare

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater dhe me nenspecialitete te ndryshme

Kreditet : 6

Nr i Dosjes  1400