slogan7-al

26 qershor – 30 tetor 2015: “Permiresimi i shprehive profesionale per organizimin dhe drejtimin e terapive te grupit me adulte dhe adoleshente, fokusuar ne reduktimin e simptomave te stresit/ankthit/depresionit”.

Titulli i aktivitetit: 26 qershor – 30 tetor 2015: “Permiresimi i shprehive profesionale per organizimin dhe drejtimin e terapive te grupit me adulte dhe adoleshente, fokusuar ne reduktimin e simptomave te stresit/ankthit/depresionit”. 

Data e zhvillimit: 26 qershor – 30 tetor 2015

Vendi i organizimit: Poliklinika e Specialiteteve Elbasan

Organizatori/ofruesi: Spitali Psikiatrik Rajonal Elbasan

Kontakte: Tel: 0695549711 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Punonjes sociale dhe psikologe ne fushen e shendetit mendor dhe te promocionit dhe te shkollave Elbasan, etj

Kreditet : 52

Nr Dosjes: 1292