slogan7-al

5 / 6 dhjetor 2015 Durres, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”.

Titulli i aktivitetit: 5 / 6 dhjetor 2015 Durres, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”. 

Data e zhvillimit: 5 / 6 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Lagj. 4, Rr Egnatia pall te Kastrati kati 5, Durres

Organizatori/ofruesi: Qender Komunitare Psiko-Terapeutike

Kontakte: Tel: 0693378253 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, psikologe, juriste

Kreditet : 8

Nr Dosjes 1392