slogan7-al

12 shtator 2015, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".

Titulli i aktivitetit: 12 shtator 2015, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".  

Data e zhvillimit: 12 shtator 2015

Vendi i organizimit: DRSH Korce 

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit publik

Kreditet : 4

Nr i dosjes:  1327