slogan7-al

18 prill 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë".

Titulli i aktivitetit: 18 prill 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë".

Data e zhvillimit: 18 prill 2015

Vendi i organizimit: Hotel Victoria, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 68 21 48 193 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit publik

Kreditet : 4

Nr i Dosjes 890