slogan7-al

15 dhe 19 Qershor Tirane 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”.

Titulli i aktivitetit: 15 dhe 19 Qershor Tirane 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”.

Data e zhvillimit: 12 dhe 19 mars 2015

Vendi i organizimit: QSH 6 dhe QSH 9, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Kontakte: Tel: 0692603821 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek

Kreditet : 3