slogan7-al

10 dhjetor Shkoder, 11 dhjetor Vlore, 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.”

Titulli i aktivitetit: 10 dhjetor Shkoder, 11 dhjetor Vlore, 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.”

Data e zhvillimit: 10 dhjetor Shkoder, 11 dhjetor Vlore, 2015

Vendi i organizimit: Hotel “Colosseo” Shkoder, Hotel “Pavaresia” Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 0692051742 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Shëndet publik

Kreditet : 5