slogan7-al

28 mars 2015 Vlorë /Konference. “Rëndësia e ushqyerjes në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijës në vitin e parë të jetës dhe moshën evolutive. Problemet që hasim në praktikën e përditshme mjeksore”.

Titulli i aktivitetit: 28 mars 2015 Vlorë /Konference. “Rëndësia e ushqyerjes në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijës në vitin e parë të jetës dhe moshën evolutive. Problemet që hasim në praktikën e përditshme mjeksore”.

Data e zhvillimit: 28 mars 2015

Vendi i organizimit: Hotel Bolonja Vlorë

Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Pediatrisë , Spitali Rajonal Vlorë

Kontakte: Tel: 069 2029185 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater, neonatolog, te pergjithshem

Kreditet : 5