slogan7-al

1,2,3 dhjetor 2015 “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te hipertensionit arterial dhe njohurite per marrjen e kartes se shendetit ” : Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdes

Titulli i aktivitetit: 1,2,3 dhjetor 2015 “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te hipertensionit arterial dhe njohurite per marrjen e kartes se shendetit ” : Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdesit shendetesor paresor. 

Data e zhvillimit: 1,2,3 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Komuna Zerqan, komuna Arras, Komuna Komsi, Rrethi Diber

Organizatori/ofruesi: Together for Life

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 6

Nr i Dosjes 1386