slogan7-al

19 Qershor 2015 “Motivational Interviwing – Të nxisim motivimin e pacientit për të ndryshuar sjelljen Shëndetësore- Edukim i Shëndetit Mendor”.

Titulli i aktivitetit: 19 Qershor 2015 “Motivational Interviwing – Të nxisim motivimin e pacientit për të ndryshuar sjelljen Shëndetësore- Edukim i Shëndetit Mendor”. 

Data e zhvillimit: 19 Qershor 2015

Vendi i organizimit: Hotel Mondial

Organizatori/ofruesi: Qëndra për Zhvillimi dhe Iniciative Sociale/CDSI OJF

Kontakte: Tel: 0674886944 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , infermier , dentist, psikolog klinicist dhe specialiste te shendetit mendor

Kreditet : 6

Nr i Dosjes:  1286