slogan7-al

5 qershor 2015 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”.

Titulli i aktivitetit: 5 qershor 2015 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”.

Data e zhvillimit: 5 qershor 2015

Vendi i organizimit: DRSH Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Cilësisë,Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore.

Kontakte: tel: 355 692535123, 04223422 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i përgjithshëm, Infermier, Menaxher/drejtor

Kreditet : 3