slogan7-al

19 dhjetor 2015, “All-on-4 dhe all-on-6 ne Implantologji”.

Titulli i aktivitetit: 19 dhjetor 2015, “All-on-4 dhe all-on-6 ne Implantologji”. 

Data e zhvillimit: 19 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Universiteti Aldent, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Farmakoekonomisë dhe Studimit të rezultateve në Shëndet e Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0692086153 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet : 6

Nr i Dosjes:  1407