slogan7-al

14 maj 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”.

Titulli i aktivitetit: 14 maj 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”.

Data e zhvillimit: 14 maj 2015

Vendi i organizimit: Klinika Erton Rruga Don Bosko

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Studimit dhe Aplikimit të Ultratingullit në Mjekësi e Biologji

Kontakte:Tel: 0682260786 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Obsetër-Gjinekologë

Kreditet : 60