slogan7-al

27 nentor 2015, “Konferenca e 10 e Sh Hematologjise”.

Titulli i aktivitetit: 27 nentor 2015, “Konferenca e 10 e Sh Hematologjise”. 

Data e zhvillimit: 27 nentor 2015

Vendi i organizimit: Hotel Tirana, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Hematologjise QSUT, Tiranë

Kontakte: Tel: 0674899019 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Hematolog, Hematolog Pediater dhe Transfuziolog. Nefrolog,anatomopatolog, mjek te laboratorit klinik, gjenetiste, imunolog, infeksioniste

Kreditet : 6

Nr i dosjes:1382