slogan7-al

Gjatë muajit Mars 2015. “Trajnimi online mbi Paketën e Kontrollit Mjekesor Bazë për shtetasit e grup”.moshës 40-60 vjeç

Titulli i aktivitetit: Gjatë muajit Shkurt 2015. “Trajnimi online mbi Paketën e Kontrollit Mjekesor Bazë për shtetasit e grupmoshës 40-60 vjeç”. 

Data e zhvillimit: Gjatë muajit Shkurt 2015

Vendi i organizimit: Platforma e trajnimeve online ëëë.coursesites.com

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Kërkim dhe Edukim Shëndetsor

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje Infermier

Kreditet : 17