slogan7-al

5,6,7 dhe 8 korrik 2015 “ Diagnostikimi i crregullimeve psikologjike tek femijet “.

Titulli i aktivitetit: 5,6,7 dhe 8 korrik 2015 “ Diagnostikimi i crregullimeve psikologjike tek femijet “. 

Data e zhvillimit: 5,6,7 dhe 8 korrik 2015

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: Instituti Shërbimeve Psikologjike për Komunitetin

Kontakte: Tel: 0692146453 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediatër, psikolog dhe punonjes social

Kreditet : 25

Nr i dosjes: 1308