slogan7-al

7 nentor 2015 Konference “Infeksionet oportuniste dhe infeksionet te subjektet e imunokompromentuar, epidemioloigjia diagnoza, mjekimi dhe parandalimi”.

Titulli i aktivitetit: 7 nentor 2015 Konference “Infeksionet oportuniste dhe infeksionet te subjektet e imunokompromentuar, epidemioloigjia diagnoza, mjekimi dhe parandalimi”. 

Data e zhvillimit: 7 nentor 2015

Vendi i organizimit: Fakulteti i Infermierise, Fakulteti i Mjekesise

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektivologjise

Kontakte: QSUT, Sherbimi Infektiv, RR e Dibres 372, Tirane

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek per semundje infective, interne, hematology, onkolog, mikrobiolog, gastro-hepatolog, mjek familje, i pergjithshem, epidemiolog dhe shendet publik

Kreditet : 6

Nr i Dosjes:  1343