slogan7-al

5-6 Qershor 2015 Trajnim “Kirurgjia e sinusit maksilar për qëllime implantimi”.

Titulli i aktivitetit: 5-6 Qershor 2015 Trajnim “Kirurgjia e sinusit maksilar për qëllime implantimi”.

Data e zhvillimit: 5-6 Qershor 2015

Vendi i organizimit: Medic Line Stewart SH.P.K

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Distributoreve te Materialeve dhe Paisjeve Dentare

Kontakte: Tel: 0692060984 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet : 11

Nr i Dosjes:  1290