slogan7-al

24 Qershor 2015, Konference “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Neonatologjise Shqiptare”.

Titulli i aktivitetit:24 Qershor 2015, Konference “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Neonatologjise Shqiptare”. 

Data e zhvillimit: 24 Qershor 2015

Vendi i organizimit: Auditori “Galileo Galilei” Rektorati UM

Organizatori/ofruesi: SUOGJ “Koco Glozheni” Sherbimi Neonatologjise, Departamenti Pediatrise

Kontakte: Tel: 0684111184

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë pediater, familje dhe infermiere

Kreditet : 7

Nr i Dosjes : 1299