slogan7-al

21, 22, 23 Prill 2015 Tiranë, Fier, Durrës “Takim pune me personelin shëndetsor me temë : Vaksina të sigurta për të mbrojtur fëmijët tanë”.

Titulli i aktivitetit: 21, 22, 23 Prill 2015 Tiranë, Fier, Durrës “Takim pune me personelin shëndetsor me temë : Vaksina të sigurta për të mbrojtur fëmijët tanë”. 

Data e zhvillimit: 21, 22, 23 Prill 2015

Vendi i organizimit: 21 prill Tiranë, 22 prill Fier, 23 prill Durrës, 2015

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0672052931 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediatër dhe të konsultorit

Kreditet : 5

Nr. i dosjes:  1254