slogan7-al

6 - 18 nentor 2015, Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”.

Titulli i aktivitetit: 6 - 18 nentor 2015, Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”.

Data e zhvillimit: 6 - 18 nentor 2015

Vendi i organizimit: ISSAT Tiranë

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek fiziater, fizioterapiste, Psikomotricien, terapist zhvillimi,Staf i Kujdesit Shendetsor,personel i qendrave ditore te zhvillimit, Studentë niveli master profesional dhe shkencore, prinder qe kane femije me aftesi te kufizuara

Kreditet : 24

Nr i dosjes :  1345