slogan7-al

14 shtator 2015, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur".

Titulli i aktivitetit: 14 shtator 2015, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 

Data e zhvillimit: 14 shtator 2015

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit publik

Kreditet : 9

Nr i dosjes:  1337