slogan7-al

22, 28, maj dhe 4 Qershor 2015 “Acne Vulgaris dhe trajtimi i saj ”, “ Demnencat c’jane dhe si trajtohen”.

Titulli i aktivitetit: 22, 28, maj dhe 4 Qershor 2015 “Acne Vulgaris dhe trajtimi i saj ”, “ Demnencat c’jane dhe si trajtohen”. 

Data e zhvillimit: 22, 28, maj dhe 4 Qershor 2015

Vendi i organizimit: 22 maj Muzeu Kombetar Tirane, 28 Maj Telemedicina Tirane (LE,DI, KU,DR), 4 Qershor Telemedicina Tirane (EL,FR,KO,BR)

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Farmacistëve të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 042264980 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 6

Nr i Dosjes 1261