slogan7-al

27 dhe 29 Prill 2015 “Njohuri bazë mbi Klasifikimin Ndërkombëtar të Funksionimit dhe Aftësise së kufizuar të OBSH; Kriteret, Procedurat dhe Instrumentët e rinj të Percaktimit të Aftësisë së kufizuar në Shqipëri”.

Titulli i aktivitetit: 27 dhe 29 Prill 2015 “Njohuri bazë mbi Klasifikimin Ndërkombëtar të Funksionimit dhe Aftësise së kufizuar të OBSH; Kriteret, Procedurat dhe Instrumentët e rinj të Percaktimit të Aftësisë së kufizuar në Shqipëri”.

Data e zhvillimit: 27 dhe 29 Prill 2015

Vendi i organizimit: Ministria e Mirëqënies Sociale dhe e Rinisë

Organizatori/ofruesi: Ministria e Mirëqënies Sociale dhe e Rinisë

Kontakte: Tel: 0674093485 0682049160 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek

Kreditet : 4