slogan7-al

23 dhjetor 2015 Shkodër/Trajnim. “Agjentet antitrombotik ne menaxhimin e semundjeve tromboembolike: aspekte te rendesishme per tu konsideruar ne praktiken klinike”.

Titulli i aktivitetit: 23 dhjetor 2015 Shkodër/Trajnim. “Agjentet antitrombotik ne menaxhimin e semundjeve tromboembolike: aspekte te rendesishme per tu konsideruar ne praktiken klinike”. 

Data e zhvillimit: 23 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Hotel “Colosseo” Shkodër

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Shkodër

Kontakte: Tel: 0672037389 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kardiologe, neurologe, angiolog, kirurge, anesteziste, ortopede, interniste, mjeke te urgjences dhe familje. Farmacist

Kreditet : 4

Nr i dosjes  1409