slogan7-al

2 dhe 20 Prill 2015 Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë”

Titulli i aktivitetit: 2 dhe 20 Prill 2015 Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë”

Data e zhvillimit: 2 dhe 20 Prill 2015

Vendi i organizimit: Qendra për Studime të Avancuara RR. Muhamet Gjollesha, Pallatet Moskat, Hyrja 6, Ap 38

Organizatori/ofruesi: Qendra për Studime të Avancuara

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Pediatër,Gjinekolog, Infermier në shërbimin parësor

Kreditet : 3