slogan7-al

5 dhjetor 2015 Seminar “Supervizimi i Psikologeve dhe Punonjesve Sociale ne praktiken klinike dhe spitalore ”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2015 Seminar “Supervizimi i Psikologeve dhe Punonjesve Sociale ne praktiken klinike dhe spitalore ” 

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Telemjekesia QSUT

Organizatori/ofruesi: Qendra për Studime të Avancuara

Kontakte: Tel: 0662018827 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Psikologe, Punonjes Sociale

Kreditet : 5

Nr i Dosjes  1384