slogan7-al

10 prill 2015, Tiranë “Integratorët Alimentar dhe Nutraceutik: Njohuri të përgjithshme dhe aplikimet specifike të tyre”.

Titulli i aktivitetit: 10 prill 2015, Tiranë “Integratorët Alimentar dhe Nutraceutik: Njohuri të përgjithshme dhe aplikimet specifike të tyre”.

Data e zhvillimit: 10 prill 2015

Vendi i organizimit: Universiteti Katolik “Zonja e Këshillit të Mirë”, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Universiteti Katolik “Zonja e Këshillit të Mirë”, Urdhëri i Farmacistëve te Shqipërisë Kontakte: Tel: 042264980 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Farmacist

Kreditet : 8