slogan7-al

6 nentor dhe 27 nentor 2015, “Hapat e pare te Farmakovigjilences ne Shqiperi , Bimet mjekesore ne praktiken e perditeshme.”

Titulli i aktivitetit: 6 nentor dhe 27 nentor 2015, “Hapat e pare te Farmakovigjilences ne Shqiperi , Bimet mjekesore ne praktiken e perditeshme.” 

Data e zhvillimit: 6 nentor dhe 27 nentor 2015

Vendi i organizimit: 6 nentor (Sh, Ku, Di, LE ) 27 nentor (Vl, Ko, Gj, Br)

Organizatori/ofruesi: Urdheri i Farmacisteve te Shqiperisë

Kontakte: Tel : +35542264980 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 5

Nr i Dosjes:  1367