slogan7-al

24 tetor 2015, Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre".

Titulli i aktivitetit: 24 tetor 2015, Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 

Data e zhvillimit: 24 tetor 2015

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje , Infermier, Farmacist, Dentist,

Kreditet : 4

Nr i dosjes:  1349