slogan7-al

9 nentor 2015 – 3 shkurt 2016 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes.

Titulli i aktivitetit: 9 nentor 2015 – 3 shkurt 2016 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes.

Data e zhvillimit: 9 nentor 2015 – 3 shkurt 2016

Vendi i organizimit: Klinika Erton, Rr Don Bosco, Pall.92

Organizatori/ofruesi: Shoqata shqiptare e Studimit dhe Aplikimit të Ultratingullit në Mjekësi e Biologji

Kontakte: Tel: 0682260786 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes sherbimit ambulator ne Shqiperi e Kosove

Kreditet :192

Nr i dosjes:  1119