slogan7-al

Gjate 2016 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet inferVaksinimi i femijeve 0-14 vjec dhe problematikat ”

Titulli i aktivitetit: Gjate 2016 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet inferVaksinimi i femijeve 0-14 vjec dhe problematikat ” 

Data e zhvillimit: Gjate 2016

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Lushnje nr 2

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Lushnje nr 2

Kontakte: Tel: 0693768046 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Menaxher/Drejtor

Kreditet :   14