slogan7-al

26 mars 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë”

Titulli i aktivitetit: 26 mars 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 

Data e zhvillimit: 26 mars 2016

Vendi i organizimit: DSHP Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialist, infermier, dentist, farmacist, Shendet publik

Kreditet : 3

Nr i dosjes: 1476