slogan7-al

14 maj 2015 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite per nje diagnostikim, klinike, trajtim dhe parandalim me te mire te patologjive tek femijet e moshes pediatrike dhe volutive”.

Titulli i aktivitetit: 14 maj 2015 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite per nje diagnostikim, klinike, trajtim dhe parandalim me te mire te patologjive tek femijet e moshes pediatrike dhe volutive”. 

Data e zhvillimit: 14 maj 2015

Vendi i organizimit: Restorant Bolonja Vlorë

Organizatori/ofruesi: Urdheri Mjekeve te Shqiperise , Keshilli Rajonal Vlorë

Kontakte: Tel: 069 2029185  E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater, neonatolog, familje

Kreditet : 4

Nr i Dosjes : 1533