slogan7-al

8 dhe 29 prill 2016 Videoleksion “Ngjyra e lekures dhe mekanizmi i shfaqjes se njollave ”, “ Sarkoidoza”.

Titulli i aktivitetit: 8 dhe 29 prill 2016 Videoleksion “Ngjyra e lekures dhe mekanizmi i shfaqjes se njollave ”, “ Sarkoidoza”. 

Data e zhvillimit: 8 dhe 29 prill 2016

Vendi i organizimit: Telemedicina Tirane

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Farmacistëve të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 042264980 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 5

Nr i Dosjes :