slogan7-al

Gjate 2016 , Tiranë/. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas”

Titulli i aktivitetit: Gjate 2016 , Tiranë/. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas”

Data e zhvillimit: Gjate 2016

Vendi i organizimit: ISSAT Tiranë

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Kryeinfermiere, Infermierë te spitaleve universitare , rajonale dhe poliklinikave shendetesore Pjestare te stafit te Institucioneve te Kujdesit Shendetesor Drejtues te Kujdesjeve Infermierore Studentë të nivelit +2 te Shkolles se Shendetit Publik

Kreditet : 15

Nr i Dosjes : 1465