slogan7-al

23 prill 2016 “Konferenca shkencore e Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise me teme Kujdesi Shendetesor ne Obstetrike-Gjinekologji”.

Titulli i aktivitetit: 23 prill 2016 “Konferenca shkencore e Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise me teme Kujdesi Shendetesor ne Obstetrike-Gjinekologji”. 

Data e zhvillimit: 23 prill 2016

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Albanian University Tirane

Kontakte: Tel: 0696092804 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek gjinekolog, Dentist, Infermier, Fizioterapist

Kreditet : 5

Nr i Dosjes:  1510