slogan7-al

15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin”

Titulli i aktivitetit: 15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin”

Data e zhvillimit: 15 shtator – 20 dhjetor 2016

Vendi i organizimit:online  http://www.srcit.org/

Organizatori/ofruesi: AAEI dhe SRC&IT

Kontakte: Tel: 0662059920 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe specialiste, Infermier, Menaxher/Drejtor, Dentist , Farmacist

Kreditet :8

Nr i dosjes : 1365