slogan7-al

30 shtator 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 4”

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 4” 

Data e zhvillimit: 30 shtator 2016

Vendi i organizimit: Platforma online http://www.vic.eeirh.org/login/index.php

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte:  E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe i pergjithshem Infermier Framacist

Kreditet : 9

Nr i Dosjes : 1604