slogan7-al

11 qershor 2016/ Vlore /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”.

Titulli i aktivitetit: 11 qershor 2016/ Vlore /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 

Data e zhvillimit: 11 qershor 2016

Vendi i organizimit: Albturist Sh.A. Llogara Vlore

Organizatori/ofruesi: Akademia Shqiptare e Mjekeve te Familjes (ASHMF)

Kontakte: Tel: 0672023962 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe infermier te sherbimit paresor

Kreditet : 2

Nr i Dosjes :  1554