slogan7-al

19, 20 nentor dhe 3, 4 nentor 17,18 dhjetor 2016 Peshkopi / 10, 11, 17, 18 dhjetor 2016 Fier dhe Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSH-ve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor”

Titulli i aktivitetit: 19, 20 nentor dhe 3, 4 nentor 17,18 dhjetor 2016 Peshkopi / 10, 11, 17, 18 dhjetor 2016 Fier dhe Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSH-ve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor”

Data e zhvillimit: 19, 20 nentor dhe 3, 4 nentor 17,18 dhjetor 2016 Peshkopi / 10, 11, 17, 18 dhjetor 2016 Fier dhe Lushnje

Vendi i organizimit: Hotel “Veri” Peshkopi , Hotel “Fieri” Fier, Hotel “Blerimi” Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Kërkim dhe Edukim Shëndetsor

Kontakte: Tel: 0694059156 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Manaxher Drejtor

Kreditet :  24

Nr i Dosjes : 1438