slogan7-al

12 Dhjetor Shkoder, 13 dhjetor Rreshen, 14 dhjetor Lezhe 2016 Trajnim “Menaxhimi i dhmimbjes dhe perdorimi i opiateve”.

Titulli i aktivitetit: 12 Dhjetor Shkoder, 13 dhjetor Rreshen, 14 dhjetor Lezhe 2016 Trajnim “Menaxhimi i dhmimbjes dhe perdorimi i opiateve”. 

Data e zhvillimit: 12 Dhjetor Shkoder, 13 dhjetor Rreshen, 14 dhjetor Lezhe 2016

Vendi i organizimit: Shkoder, Rreshen, Lezhe

Organizatori/ofruesi: Caritas Shqipëtar

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 3

Nr i Dosjes: