slogan7-al

23/12/2016;27/12/2016;28/12/2016;29/12/2016 Trajnim, “Aftësimi i Personelit Shëndetësor lidhur me shëndetin , ushqyerjen; dhe kujdesin ndaj fëmijës së porsalindur dhe te gruas shtatzane”

Titulli i aktivitetit: 23/12/2016;27/12/2016;28/12/2016;29/12/2016 Trajnim, “Aftësimi i Personelit Shëndetësor lidhur me shëndetin , ushqyerjen; dhe kujdesin ndaj fëmijës së porsalindur dhe te gruas shtatzane” 

Data e zhvillimit: 23/12/2016;27/12/2016;28/12/2016;29/12/2016

Vendi i organizimit: Hotel Fieri

Organizatori/ofruesi: Roma Active Albania

Kontakte: Tel: 0692058782 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, i pergjithshem , Infermier, Mami

Kreditet : 11

Nr i Dosjes: